Uroczystości okolicznościowe
Przykładowe Menu
MENU 1
ZUPA
serwowana do wyboru
Tradycyjny rosół domowy
z makaronem
Krem dyniowy
z groszkiem ptysiowym
DANIE GŁÓWNE
serwowane do wyboru
Devolaj
z masłem ziołowym
Karkówka wieprzowa
w sosie cebulowym
Dodatki
Ziemniaczki z koperkiem
Mini kopytka
Surówki
Mix surówek
z białej i czerwonej kapusty
Buraczki na ciepło
PRZYSTAWKI
Półmisek mięs pieczonych
pieczony boczek łasucha, karkówka macerowana ziołami, pasztet domowy, schab pieczony,
Pomidor z mozzarellą w sosie bazyliowym
Rolada szpinakowo-łososiowa
Jajka faszerowane
pastą szczypiorkową i pieczarkową
Oryginalny śledzik
w granacie i jabłku
Sałatki
Sałatka makaronowa
Sałatka grecka
Dodatki
Pieczywo mieszane
Chrzan i ćwikła
Pikle
CIASTA
Tradycyjna szarlotka
Sernik
Orzechowiec




MENU 2
ZUPA
serwowana do wyboru
Tradycyjny rosół domowy
z makaronem
Krem cukiniowy
z groszkiem ptysiowym
DANIE GŁÓWNE
serwowane do wyboru
Faszerowana sakiewka
z piersi z kurczaka
Polędwiczka wieprzowa
w sosie leśnym
Dodatki
Ziemniaczki z koperkiem
Kluski śląskie
Surówki
Mix sałat
w sosie vinegrett
Warzywa blanszowane
PRZYSTAWKI
Półmisek mięs pieczonych
pieczony boczek łasucha, karkówka macerowana ziołami, pasztet domowy, schab pieczony,
Pomidor z mozzarellą w sosie bazyliowym
Rolada szpinakowo-łososiowa
Różyczki z łososia
nadziewane musem koperkowym
Rożki z szynki
faszerowane sosem śmietankowym
Sałatki
Sałatka grecka
Sałatka cezar
Dodatki
Pieczywo mieszane
Chrzan i ćwikła
Pikle
CIASTA
Tradycyjna szarlotka
Sernik
Orzechowiec



MENU 3
ZUPA
serwowana do wyboru
Tradycyjny rosół domowy
z makaronem
Krem borowikowy
z groszkiem ptysiowym
DANIE GŁÓWNE
serwowane do wyboru
Łosoś pieczony
na szpinaku
Kaczka pieczona
w żurawinie
Dodatki
Ziemniaczki z koperkiem
Mini kopytka
Surówki
Mix sałat
w sosie vinegrett
Warzywa na parze
PRZYSTAWKI
Półmisek mięs pieczonych
pieczony boczek łasucha, karkówka macerowana ziołami, pasztet domowy, schab pieczony,
Pomidor z mozzarellą w sosie bazyliowym
Rolada szpinakowo-łososiowa
Różyczki z łososia
nadziewane musem koperkowym
Jajka faszerowane
pastą szczypiorkową i pieczarkową