Menu Wigilijne 2025

zupa serwowana

Domowy barszcz czerwony z uszkami

Zupa serwowana

Krem borowikowy

z groszkiem ptysiowym

Dania gorące

Karp smażony
Tradycyjne pierogi

z kapustą i grzybami

Kapusta wigilijna

z borowikami

Łosoś zapiekany

na szpinaku

Przystawki

Śledzik firmowy w jabłku
Ryba po grecku
Różyczki z łososiem

z musem koperkowym

Sałatka jarzynowa
Rolada szpinakowo-łososiowa
Staropolski śledzik

w cebulce

Łosoś pieczony

z pieca

Karp w galarecie

Słodki poczęstunek

Makowiec
Tradycyjny sernik
Piernik świąteczny

Napoje

Kompot z suszu
Mix napoi zimnych
Kawa i herbata

Oferujemy

Klimatyczne salę do 18 , 30, 40 lub 120 osób | Serwis kelnerski | Oprawę muzyczną

Jesteśmy otwarci na Państwa propozycje, w związku z tym zapraszamy do kontaktu!

tel: 696 696 610 | e-mail: biuro@falconcatering.pl